Friday, 31 August 2012

I'm back!

But not quite yet - my future sewing room is still burried under piles of boxes, things somehow didn't organise themselves while I was on holiday, sigh...

I am back to work, though, the Etsy shop is reopened and waiting for new designs (soon, I promise!) and in the meanwhile I am giving some old pieces of furniture a new look. Our future guest room / my sewing room is a mix of furniture in different colours of wood that don't really match, so I decided to paint one of them in warm gray - I will use its shelves for storing my fabrics and other sewing material. I can't wait to show you the results!

And while I spend these rainy afternoons in the garage, with sandpaper and painting roller, I like to take a break with a cup of green tea, flipping through the pages of September issue of Glamour to get aquainted with the latest trends, just in case. (I am not sure if my designs ever reflect fashion trends, I am more likely to follow day to day inspirations).

See you soon,
Have a great weekend!Turning beechwood colour into warm grey that will go better with my soft lime green walls.
Barva bukovega lesa se preminja v toplo sivo, ki bo šla lepše k novi steni v nežni limetino zeleni.Rain, rain and more rain
Dež, dež in spet dež.


Sem že nazaj!

Čeprav še ne popolnoma - moja prihodnja šivalnica je še vedno zakopana v kupe škatel, ki se nekako niso hotele spraviti v red, medtem, ko sem bila na počitnicah...

Sem pa nazaj v elementu, Etsy trgovinica je spet odprta in čaka na nove izdelke (kmalu, obljubim!), jaz pa medtem predelujem nekatere stare kose pohištva. Bodoča soba za goste / moja šivalnica je namreč mešanica omar iz različnih koncev, vsak kos je v drugačni barvi lesa, ki se med seboj ne razumejo najbolje, zato sem se odločila, da eno od omar prebarvam v toplo sivo - uporabila jo bom za shranjevanje blaga in drugega šivalnega materijala. Komaj čakam, da vam pokažem rezultate!

In medtem ko deževne popoldneve preživljam v garaži s "šmirgl" papirjem in čopičem v roki, si rada vzamem odmor ob skodelici zelenega čaja in ob listanju septembrske številke Glamourja, da se seznanim z najnovejšimi smernicami, za vsak primer. (Nisem prepričana, da moje delo odraža modne trende, sama raje sledim trenutnemu navdihu).

Se vidimo kmalu,
En lep vikend želim!

1 comment:

  1. No, kaj naj rečem.. škoda, da nisi nazaj v Lj :) čeprav je res, da vreme ni primerno za sobotno kofetkanje poleg otroških delavnic. Tudi tu pošteno namaka, šola je pred vrati..
    Uživaj v urejanju kotička in potem hitro pokaži kaj novega. Pa sobico :)

    ReplyDelete

Loddelina designs - since 2001

Related Posts with Thumbnails